Erikoismetallien korkealaatuista koneistusta ja työstämistä Satakunnassa

Skandi-Steel toimii pitkäjänteisesti asiakkuusympäristössä ollen erikoisosaamisensa, huolellisen koneistussuunnittelunsa ja joustavien toimitustensa myötä kumppaninsa tuotantoprosessia sujuvoittava tekijä.

Pitkäkestoista partneruutta

Luvata Pori Oy | Suomi

​Luvata on tehnyt Skandi-Steelin kanssa yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Yritys koneistaa Luvatalle kuparisia jäähdytyselementtejä sekä liekkisulatusuuneihin että teräsmasuuneihin, sähköuunien kupariosia ja muita koneistettuja kuparituotteita.

Skandi-Steel on yksi Luvatan pääalihankkijoista ja konekantaa onkin
kehitetty Luvatan tarpeita silmälläpitäen. Koneistustyöt suunnitellaan yhdessä mahdollisimman kilpailukykyisen koneistushinnan saavuttamiseksi. Myös työkuormaa pyritään tasaamaan niin, että se on kummallekin osapuolelle mahdollisimman optimaalinen.

“Kanssakäyminen Skandi-Steelin kanssa on lähes päivittäistä. He osallistuvat tuotteidemme koneistusten suunnitteluun mahdollisimman nopean läpimenoajan saavuttamiseksi. Yhteistyömme onkin muodostumassa todelliseksi partneruudeksi.

”Skandin kuparikoneistusten taso on korkealaatuista ja toiminta erittäin luotettavaa, he ovat myös osoittaneet vaadittavaa joustavuutta nopeiden varaosatoimitusten mahdollistamiseksi, Luvatan myynti- ja projektipäällikkö Ari Lehtola kertoo.

Sujuvan prosessin tuki

Boliden Harjavalta Oy | Suomi

Boliden Harjavallan ja Skandi-Steelin yhteistyö on kestänyt pitkälti yli kymmenen vuotta. Skandi-Steelin koneistamat ja hitsaamat osat kulkevat alihankinnan sekä suorien ostojen kautta Boliden Harjavallan toimituksiin. Skandi-Steelin erikoisosaaminen ja korkea laatu kuparituotteiden hitsaamisessa, koneistuksessa ja yleensä osien käsittelyssä tukee Boliden Harjavallan liiketoimintaa ja sujuvoittaa prosesseja.

Yhteistyö on jatkunut vuodesta toiseen vuosisopimusperusteisesti ja sitä voidaankin sanoa kumppanuusyhteistyöksi. Keskinäinen kommunikointi on mutkatonta ja toimivaa, yhteiset pelisäännöt ovat selkeät.

“Kommunikointi Skandi-Steelin kanssa on helppoa. He ovat joustavia, aikataulut pitävät ja heidän laatunsa on kiitettävää, Boliden Harjavallan ostoinsinööri Tapani Rinne summaa.