Skandi-Steel

Skandi-Steel on vuonna 1990 perustettu konepaja- ja metallitöiden ammattilainen. Korkea laatu ja pitävät toimitusajat ovat perheyrityksemme avaintekijät.

Asiakaslähtöistä suunnittelutyötä

Skandi-Steel hallitsee erilaiset koneistukset sekä moninaiset prosessiteollisuuden erikoisvaatimukset. Jyrsinkoneet ja aarporat pystyvät koneistamaan kappaleita,  joiden paino voi vaihdella 50 – 50 000 kiloon.

Erikoiskoneistukset suunnitellaan ja kehitellään yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin Skandi-Steelin laatulähtöinen erikoisosaaminen koneistusalalla hyödyttää myös asiakasta. Skandi-Steelin toimintaa ohjaa pyrkimys aitoon kumppanuuteen asiakkaiden kanssa.

Skandi-Steel:ssa on sertifioitu ISO 9001:2015 toimintajärjestelmä. Toimintamme noudattaa myös ISO 14001 ja ISO 45001 standardeja.

Hitsaus-, levyrakenne- ja koneistustyöt tehdään kokonaisuuksina yhteistyössä Nakkilan Metalli Oy:n kanssa.

Tilat

Skandi-Steelin tuotantotilat on suunniteltu isojen kappaleiden valmistusta varten. Teräsrunkoisten teollisuushallien nostokapasiteetti on 50tn. Lattiapinta-alaa on 2680 m² ja tilavuutta 24900 m³. 


Teräsrunkoisen varastohallin nostokapasiteetti on 5tn, lattiapinta-ala 680 m² ja tilavuus 3380 m³. Pesutiloille, ongelmajätteille ja lastuvarastolle on 280 m² tilat.


”Skandi-Steelin toimintaa ohjaa pyrkimys aitoon kumppanuuteen asiakkaiden kanssa”.